Cégtörténet

Cégünk 1994-ben egyéni vállalkozásként kezdte el működését. 1997-től megváltozott szervezeti felépítéssel, Vi-Gépszolg Kft. néven folytattuk tevékenységünket. Ugyanebben az évben költöztünk át jelenlegi telephelyünkre, mely Eger déli végén található. A 2000-ben történt névváltoztatás óta Visz-Fuvar Kft. a cég neve. Az utóbbi években kapcsolt cégként indult el a Káli-homok Kft., Kál és Erdőtelek közigazgatási határán fekvő homokbányánk, illetve a KőVesztő Kft., melynek fő profilja a nem veszélyes építési/bontási hulladékok kezelése és hasznosítása. Mindhárom 100%-ban magyar tulajdonú cég.

A tevékenységi kör kezdetben közúti teherszállítás, épületbontás, egyszerűbb gépi földmunkavégzésre terjedt ki. A cég történeti előrehaladásával párhuzamosan bővült a tevékenységi kör is. Mára a nagyobb eszközparknak és egyéb fejlesztéseknek köszönhetően a szolgáltatásaink közé sorolható:

  • Ömlesztett anyagok közúti szállítása
  • Gépi földmunkavégzés (földművek építése, alap és munkagödör kiemelés, tereprendezés, stb.)
  • Épületbontás és törmelék elszállítás saját hulladékkezelőbe
  • Ömlesztett építőanyagok értékesítése telephelyünkön
  • Termőföld és homok értékesítés közvetlenül bányánkból

Eszközparkunk folyamatos fejlesztésével igyekszünk eleget tenni a változó megrendelői és környezetvédelmi igényeknek. Elsősorban Észak-Kelet Magyarországon működünk, ahonnan számos referenciát tudunk felmutatni. Nagyobb volumenű munkák esetére megbízható alvállalkozói körrel rendelkezünk. A nálunk dolgozó mintegy 25 alkalmazott összeszokott, dinamikus csapatot alkot, ami manapság sajnos ritka ezen a piaci szegmensen.